KVS
© Stephan Vanfleteren

ALICE TOEN: BIJ LEVEN EN WELZIJN / DE EEUW VAN TOEN

Alice Toen & Special Guests
zo 22.12.2024 15:00 - 17:00
KVS, Brussels
KVS BOL
22.12.2024
15:00 - 17:00
Tickets

Naar aanleiding van haar allereerste album én haar honderdste verjaardag afgelopen zomer, staat Alice Toen opnieuw op het podium in KVS voor een niet te missen kerstconcert.

In juli mocht Alice Toen honderd lentes vieren. Dat deed ze op toepasselijke wijze met haar allereerste single – na een zangcarrière van een eeuw. Samen met een aantal klasbakken dook Alice de studio in, om het lied Wat een weelde (haar door Michael De Cock op het lijf geschreven) op te nemen.

Maar eentje is geentje, en Toen kwam van het een het ander. Alice presenteert op 22 december haar eerste volledige album: De Eeuw van Toen. De Vlaamse Johnny Cash of Chavela Vargas? Nee, vooral onze eigen Alice! 

Samen met een aantal special guests stelt deze grande dame de cd aan je voor met nummers van Jacques Brel en Hank Williams, teksten van Federico Garcia Lorca en Dylan Thomas.

Vier je graag samen met haar het leven en de kunsten, al dan niet bij een lekker stukje taart? Koop dan nu al je tickets! Wie er vorige keer bij was, weet dat het een unieke beleving is.

Alice Toen kijkt uit naar je komst.

"Op het podium komt er een levensdrift in mij naar boven die niet kapot te krijgen is."

Alice Toen in De Standaard