wiegelied

Esmé Bos & Bart Voet

wiegelied wordt een heerlijk, intiem concert voor de jonge kindjes, met de mooiste slaap- en wiegeliedjes van over de hele wereld. Esmé Bos & Bart Voet verzamelen voor wiegelied de eerste liedjes die echt special voor je gezongen worden als je baby of peuter of kleuter bent. Ze troosten, maken rustig, geven hoop en moed. Moeders en vaders over de hele wereld zingen ze, voor hun baby’s, kinderen en soms voor elkaar.

Liedjes van heel dichtbij, ook al komen ze soms van heel ver.
Liedjes van bij de bron.
Liedjes die er toe doen.

De fijne combinatie van zangeres Esmé Bos en muzikant Bart Voet zorgt voor een zeer gewaardeerde muzikale wereld: puur, ontroerend, authentiek en ontwapenend. Ze werken al jaren samen met Geert De Wit, die zal instaan voor licht en geluid.

Een kwalitatief intiem concert.
 

"De kindertijd is als het ware de pizzabodem van je bestaan. En als die niet met liefde gebakken is, dan zakken de volwassen dingetjes er ook doorheen. Ik vind dat er veel te vaak in clichés en met onderschatting over kinderen wordt gedacht." (Joke Van Leeuwen)

Esmé & Bart onderschrijven dit citaat en willen hieraan bijdragen met wiegelied: een onvergetelijk met liefde gemaakt en gebracht, allereerste – althans voor de allerkleinsten – slaapliedjesconcert.

 

Vanaf 2,5 jaar
wiegelied is een voorstelling in het kader van Kunstendag voor Kinderen.

Duur
45
Prijs
€ 9 (volwassenen/adultes/adults)
reductie
€ 5 (kinderen -12jaar/enfants -12 ans/children under 12)
Categorie
TheaterMuziek
Extra info

Beluister alvast een klein stukje.

NL / FR / EN