Rise up en stem op Malcolm X!

Malcolm X, een KVS-creatie van het trio Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens, werd verleden herfst laaiend enthousiast onthaald door pers en publiek en is nu genomineerd voor de Mixity Awards! 

Het meertalige theaterconcert Malcolm X vormde een unieke samenwerking van podiumtalent uit Brussel, Antwerpen, Amsterdam, Londen en daarbuiten. In urban kunstvormen als slam poetry en hiphop vertaalden de artiesten de strijd van Malcolm X naar de stad van vandaag. Ze hielden tegelijk zijn erfenis én de hedendaagse samenleving tegen het licht.

Het als "historisch" bestempelde stuk is nu genomineerd voor de Mixity Awards in de categorie "TOF EVENT". MIXITY.brussels 2017 staat in het teken van diversiteit en heeft als doel om het kosmopolitische Brussel – waar 183 nationaliteiten samenwonen – in de kijker te zetten. De hoofdstad van Europa waar je de hartslag van de wereld voelt, met andere woorden.

Tot 31 maart heb je de kans om voor je favoriet evenement te stemmen in de categorie "MIXITY TOF EVENT". So go for it en stem op Malcolm X!

 

Brussels, Mixity award, Tof Event, Malcolm X