Mind Ur Step

Roots & Routes

Een unieke internationale dansproductie door twaalf urban dansers en drie topchoreografen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Uit ons land staan Corentin Piquard en Sarah Mancini op de planken. Onder de artistieke leiding van Nabil Ouelhadj, Lloyd Marengo en Kader Attou brengen ze een urban dansvoorstelling die toert door Europa. 

Mind Ur Step is een internationaal partnerschap van bruggenbouwers uit de urban dans en theaterwereld. Het zet alle betrokken partijen aan tot nadenken over de “next steps”: op de dansvloer, op de weg van performer tot choreograaf, van de straat naar het theater. Het creatieve proces wordt versterkt met persoonlijke coachingstrajecten voor de dansers, onderzoek en debatten. Als partner van dit project opent KVS de deuren voor een nieuwe generatie makers.

 

MEER? Deze voorstelling kan je combineren met A travers l’autre van Les Mybalés op dezelfde avond, of de dag ervoor/erna. Als je beide voorstellingen samen boekt, geniet je van een voordelige prijs. Koop je duoticket via de link in de rechterkolom!

Duur
60
Prijs
€ 9
reductie
€ 7 / € 5 (-26)
Categorie
Dans