MAPping Brussels

KVS, Mestizo Arts Platform, Pianofabriek Citylab & Théâtre de Galafronie

De stad bestaat niet. De stad is een geheel aan performances die elke dag worden opgevoerd door ongeveer dezelfde mensen die ongeveer hetzelfde doen – of niet. Elke performer schept en herschept de stad voortdurend. Als performers geven we een betekenis aan het decor dat men ‘de stad’ noemt. Beslissen we met z’n allen om dat decor te verlaten, dan wordt de stad een andere fysieke en mentale ruimte.

In MAPping leggen we de sporen van bijzondere gebruikers bloot. Makers, kunstenaars uit verschillende disciplines, verschillende artistieke circuits, verschillende generaties. Met alle gevolgen van dien. We ontdekken en herontdekken het bindweefsel van de stad samen met hen: zonder pretentie, zonder sensatie, maar met des te meer warmte en gevoel. Elk op hun manier brengen de artiesten hun stad, hun thuis, in kaart. We springen in hun vel en flanerenmee door hun levens en verhalen in Brussel.

Op 16 en 17 juni vindt een try-out plaats. Op die dagen werken we met het Pay What You Want principe: een vrije bijdrage betaal je achteraf. De plaatsen zijn beperkt dus inschrijven hiervoor is verplicht en kan via onderstaande link. 

Deze voorstelling is helaas niet toegankelijk voor mensen die moeilijk te been zijn, noch voor rolstoelgebruikers.

Duur
240
Prijs
€ 17
reductie
€ 13 / € 9 (-26)
Categorie
Performance