Kunstendag voor Kinderen 2018: A deux mains + workshop

Nabil Ouelhadj/ Cie Racines Carrées + Awoulath Alougbin

Droom weg bij de wonderlijke, woordeloze dansvoorstelling A deux mains. Een knusse kinderkamerchoreografie van een half uurtje, waarvoor twee dansers letterlijk de handen uit de mouwen van hun slaaphemd steken. Hun dansende handen spelen de hoofdrol in deze nachtelijke fantasiewereld. De voorstelling is geschikt voor kinderen tussen 2 en 6 jaar. Maar uiteraard zijn ook ouders, grootouders, oudere broers of zussen, ... meer dan welkom. 

Op de Kunstendag voor Kinderen bieden talloze cultuurhuizen activiteiten aan voor kinderen en hun (groot)ouders. Wij presenteren graag dit pareltje van choreograaf Nabil Ouelhadj, die in het voorjaar terugkomt met de Europese urban dans-productie Mind Ur Step

Aan de voorstelling koppelen we ook een workshop die gegeven wordt door Awoulath Alougbin, danseres en choreografe. Na haar jaren bij het Nationale Ballet van Benin richtte ze haar eigen dansgezelschap Compagnie AA op. In haar voorstellingen combineert ze de essentie van de traditionele Yoruba-dans met moderne dans. Alle kinderen tussen 2 en 14 jaar zijn welkom voor dans en spel! 

De plaatsen voor de workshops lopen razendsnel vol. Aarzel dus niet om jouw pagadder(s) in te schrijven! 

 

PROGRAMMA
14.00 - 14.45: workshop Awoulath (max 15 personen)
15.00 - 15.30: voorstelling A deux mains
16.00 - 16.45: workshop  Awoulath (max 15 personen)
17.00 - 17.30 : voorstelling A deux mains

voorstelling: €5 voor jong én oud
workshop: gratis, mits reservatie via Delphine.somers [at] kvs.be (Delphine Somers)

Duur
25
Prijs
€ 5
Categorie
WorkshopDans