EXPORT/IMPORT FESTIVAL

BRONKS

EXPORT/IMPORT is het internationale theaterfestival van BRONKS. Gedurende vier dagen kan je eigenzinnig, kwalitatief, verrassend theater ontdekken uit binnen- en buitenland. Het festival bundelt de beste voorstellingen uit het Nederlandstalige (jeugd)theaterlandschap en stelt deze open voor een meertalig publiek. Daarnaast staan er ook enkele toppers uit het buitenland geprogrammeerd. De voorstellingen worden gespeeld en/of boventiteld in het Nederlands, Frans en Engels of zijn language no problem. 

Te zien in KVS:

CHICKS FOR MONEY AND NOTHING FOR FREE (XL) - HET KIP
Noem het danstheater, bewegingstheater of een fysieke voorstelling, Chicks for money and nothing for free is in elk geval een uitputtende veldslag.
11.11.2016 - 20:30 - KVS BOX

POPCORN (10+ / XL)- fABULEUS
Een intense krachtmeting tussen drie mannenlijven en een livedrummer. Een dansvoorstelling van choreograaf Randi De Vlieghe met de impact van een popconcert. Een visuele en muzikale trip. Alles draait om de onweerstaanbare kracht van de beat. Maar ook van de stilte. 
​12.11.2016 - 19:00 - KVS BOX

ODYSSEE (XL) - BRONKS & NEVSKI PROSPEKT & JUNGES SCHAUSPIELHAUS DÜSSELDORF
Vandaag lopen er heel wat mannen rond zoals Odysseus, na lange oorlogsjaren het strijden moe. Odyssee is een internationale, badadige rockopera, zowel unverseel als individueel. Odysseus als universele man, actueler dan ooit.
​12.11.2016 - 16:00 - KVS BOX

Het kloppend hart is BRONKS, maar EXPORT/IMPORT FESTIVAL strijkt ook neer op andere locaties in Brussel waaronder La Montagne Magique en Kaaistudios. Het volledige programma en tickets vind je bij Bronks

 

Expo in de BOX: Ingrid Godon en Toon Tellegen
Spring ook eens even binnen in KVS BOX want daar de expo met illustraties van Ingrid Godon. Ingrid Godon geniet internationale faam als illustratrice en werd in 2015 met de Boekenpauw bekroond. In de expo zie je de kinderportretten uit Ik wou (2011), het kinderboek geschreven door Toon Tellegen. Hij werd door haar buitengewoon sfeervolle, fragiele beelden geïnspireerd tot poëtische en filosofische teksten. Laat je betoveren door de stemmen van bekende KVS-gezichten, die alle teksten inlazen. Een ontroerende en verrassende expo.
03 - 24 november in KVS BOX
Gratis