CASTING DRARRIE IN DE NACHT

DRARRIE GEZOCHT

Voor onze voorstelling Drarrie in de nacht, naar de roman van Fikry El Azzouzi, gaan we op zoek naar Ayoub: een van de vier jongeren – of Drarrie – uit de titel. 

Drarrie in de nacht is een muziektheatervoorstelling in regie van Junior Mthombeni, die eerder stukken als Malcolm X, Wachten op Gorro en Rumble in da Jungle maakte. Drarrie in de nacht wordt gemaakt met Fikry El Azzouzi én Cesar Janssens en gaat in première op 2 februari 2018. De repetities zijn gepland tussen eind november 2017 en eind januari 2018. 

Man of vrouw, het maakt ons niet uit. Heb je al een dosis acteerervaring, of ben je een natural born talent? Jonger dan 40? En beschikbaar in die periode? Waag dan je kans om als Drarrie samen te werken met Junior Mthombeni en het podium te delen met onder andere Said Boumazoughe (Malcolm X, NOMOBS).

Stuur je contactgegevens, je artistiek parcours en wat videomateriaal (amateurbeelden volstaan zeker) naar casting [at] kvs.be (subject: Casting%20Drarrie%20in%20de%20nacht)

Deadline: 15 juni 2017.
De audities, een gesprek met de makers van de voorstelling, gaan door op: 19, 20, 21, 22 juni 2017.
We geven je alvast een hoofdstuk uit het boek Drarrie in de nacht mee, dat je ter voorbereiding op het gesprek kan lezen.